DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Hastane Altındaki Su Kanalının Üstü Kapatılıyor.

Hastane Altındaki Su Kanalının Üstü Kapatılıyor.
REKLAM ALANI
18.12.2018
908
A+
A-

Hastane Altındaki Su Kanalının Üstü Kapatılıyor.

-Suluova Devlet Hastanesinin alt tarafında bulunan Devlet Su İşleri Müdürlüğü(DSİ) Suluova Sulama Birliklerine ait üzeri acık olan Su Kanalının üstü kapatılıyor.

Üzeri açık olması nedeniyle büyük tehlike arz eden ve çevre sakinlerinin korkulu rüyası konumunda olan su kanalının üzeri nihayet Suluova Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile kapatılarak güvenli hale getiriliyor.

Uzun zamandır mahallelinin ortak endişe ve şikayetine maruz kalan ve de büyük tehlike arz eden üstü açık su kanalı, gerek kötü kokusu ve gerekse de çocuklar ile araçların düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalması nedeniyle de büyük korku ve çevre kirliliği ile görüntü kirliliği oluşturuyordu.

Suluova Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile üzeri kapatılan su kanalı dolayısıyla tüm bu endişe ve korkular son buluyor.

Çalışma dolayısıyla memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri ise, hassasiyetlerine kulak vererek önemli bir sorunu ortadan kaldırdığı için Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’a teşekkür ettiler.

Belediyemiz tarafından başlatılan çalışma ile, Suluova Devlet Hastanesi altında bulunan DSİ Sulama Kanalının belli bir kısmının üzerini beton bloklarla kapatılıyor.

Kaynak:AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.