İL ÖZEL İDARESİ, 2023 YILINDA 103 MİLYON TL’LİK YATIRIM GERÇEKLEŞTİRDİ
İL ÖZEL İDARESİ, 2023 YILINDA 103 MİLYON TL’LİK YATIRIM GERÇEKLEŞTİRDİ.
-Amasya İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri 2023 yılı programında yaklaşık 103 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi.
Amasya İl Özel İdaresi il ve ilçe köylerimizde Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2023 yılında Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt yol, parketaşı, sanat yapıları, sathi asfalt kaplama başta olmak üzere birçok alanda çalışmalar gerçekleştirdi.
Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “2023 yılı yatırım ve çalışma döneminde; ihtiyacı olan köy yollarına sathi asfalt kaplama 122 km, Bitümlü Sıcak Asfalt (BSK) 30 km, stabilize yol 110 km, yol onarım 72 km, tesviye 21 km, sanat yapıları 6 proje olarak uygulanmıştır.
Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2023 bütçesinde yaklaşık 103 Milyon harcayarak yatırımlarını gerçekleştirdi. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın en iyi imkanlar ile hayatlarını sürdürmeleri için elimizdeki kaynakları sonuna kadar kullanarak, köylerimize en iyi hizmeti götürmeye çalışıyoruz.
Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin ACAR; “ Sayın Valimiz Yılmaz DORUK, Milletvekillerimiz Haluk İPEK, Hasan ÇİLEZ ve İl Genel Meclis Başkanımız Zeki ERASLAN ile İl Genel Meclis üyelerimize destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” denildi.
Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan