DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Kaymakamımız Hayatı Taşdan, Başkan Üçok’a Veda Ziyaretinde Bulundu.

Kaymakamımız Hayatı Taşdan, Başkan Üçok’a Veda Ziyaretinde Bulundu.
REKLAM ALANI
10.01.2017
1.218
A+
A-

Kaymakamımız Hayatı Taşdan, Başkan Üçok’a Veda Ziyaretinde Bulundu.

-Mersin Bozyazı İlçesine tayini çıkan Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, veda ziyaretlerine Belediye Başkanı Fatih Üçok’tan başladı.

Makamında veda ziyaretinde bulunduğu Belediye Başkanı Fatih Üçok’a 3,5 yıllık görev süresince destek ve katkıları için teşekkür eden Kaymakamımız Hayatı Taşdan; “burada bulunduğum 3,5 yıllık görev sürem boyunca gerek kurum, kuruluş temsilcilerimizden ve gerekse de halkımızdan memnun kaldım. Karşılıklı anlayış ve yardımlaşma şeklinde güzel bir çalışma ortamı yaşadık. Belediye Başkanımıza da görev yaptığımız süre içerisinde bizlere gösterdikleri ilgi, alaka ve destekleri için teşekkür ediyorum“ dedi.

Nezaketi dolayısı ile Kaymakam Taşdan’a teşekkür eden Belediye Başkanı Fatih Üçok ise, “sayın kaymakamımız nezaketi ve insani ilişkileri ile kamu yönetiminde önemli çalışmalar yürüttü. Kaymakamımızı daha güzel yerlerde görmek arzumuzdur. Kendilerinin Suluova’dan ayrılırken bir fahri hemşeri daha kazandığımızı düşünüyorum. Gittikleri yerde Suluovamızın gönül elçisi olacaklardır. Kendilerine İlçemize hizmetleri için teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Açıklamaların ardından Başkan Fatih Üçok ile sohbetlerde bulunan Kaymakamımız Hayatı Taşdan, daha sonra belediye birimlerini dolaşarak çalışan personellerle vedalaştı.

Kaynak:AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.