DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Şampiyonluk Direkten Döndü.

Şampiyonluk Direkten Döndü.
REKLAM ALANI
28.05.2018
2.182
A+
A-

Şampiyonluk Direkten Döndü.

-Suluova Belediyespor U-17 Futbol Takımımız, Final maçında Amasya Özel İdarespor Takımı ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu elinden kaçırdı. Üstün oynadığı maçta şampiyonluğu getirecek golü atamayan Suluova Belediyespor’un iki topu direkten dönerken 1 golü de sayılmadı.

Suluova Belediyespor U-17 Futbol Takımımız, Amasya Boğazköy Sentetik Çim Sahada oynanan final maçına Antrenörler Şeref Sucu ve Serdar, Karaca kalede ise Süleyman, Anıl, Mehmet Can, Mustafa, Behzat, Enes, Taha, Eren, Yusuf, Abdullah ve Furkan ilk 11’i ile çıktı. Maçın başlamasıyla birlikte her iki takımda galibiyet golü için birbirlerinin kalesinde pozisyon aramaya başladı. Oldukça sıcak ve nemli bir havada oynanan maçta sporcular zaman zaman zorluk çekse de özellikle Suluova Belediyespor U-17 Futbol Takımımız, maçı kontrolü ele alarak rakip kaleye yüklenmeye başladığı bir anda yediği bir kontra atakta kalesinde golü gördü maçta 1-0 yenik duruma düştü.

-AMASYA ÖZEL İDARESPOR TAKIM KAPTANINDAN ÇİRKİN HAREKET !
Bu golden sonra, golü atan Amasya Özel İdarespor Takımının kaptanı Eren, Suluovalı seyircilerin olduğu tribünlere doğru koşarak sözlü ve fiili hakaretlerde ve imalarda bulundu.

Amasya Özel İdarespor Takımının kaptanı Eren’in kışkırtmalarına maruz kalan Suluovalı seyirciler bunun üzerine uzun süre futbolcuya ve takım yetkililerine tepki gösterdi.

Kısa bir duraklamanın ardından tekrar başlayan maçta yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan Suluova Belediyespor U-17 Futbol Takımımız, yüklendiği Amasya Özel İdarespor kalesinde Abdullah Dincel ile golü bularak durumu 1-1 yaptı ve maçta beraberliği sağladı.

İlk devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Suluova Belediyespor, oyun kontrolünü tamamen eline geçirerek sağlı sollu rakip kaleye yüklenmeye başladı. Girdiği net 4-5 pozisyonu gole çeviremeyen Suluova Belediyespor, şampiyonluğu getirecek galibiyet golünü atamayınca maç 1-1 sona erdi ve bu skorla Amasya Özel İdarespor elde ettiği 29 puan ile 2017-2018 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Sezon boyunca oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan, attığı 41 gole karşılık kalesinde 9 gol gören Suluova Belediyespor ise topladığı 28 puanla 2017-2018 futbol sezonu U-17 ligini ikinci sırada tamamladı.

-MAÇ SONUNDA ŞAMPİYON TAKIM SPORCULARINDAN YİNE ÇİRKİN TEZAHÜRAT !
Maçın bitiş düdüğü ile haklı olarak sahada şampiyonluk sevinci yaşayan Amasya Özel İdarespor takımı, henüz kaçan şampiyonluğun üzüntüsünü yaşayan Suluova Belediyespor takımı ve Suluovalılara karşı, “herkese böyle Suluova’ya da böyle…” şeklinde sloganlar atıp şampiyonluk kutlaması yapınca saha da tekrar gerginlik yaşandı.

Her şeye rağmen Suluova Belediyesporlu yetkililer ve sporcular ile Federasyon ve de diğer yetkililerinin sağduyulu davranışları neticesinde yapılan kupa töreninde şampiyon Amasya Özel İdarespor takımını kutlayan Suluova Belediyespor Kulüp Fahri Başkanı ve Belediye Başkanı Fatih Üçok, lig birinciliği kupasını verip tebrik ederek grup maçlarında başarılar diledi.

Daha önce ki sezonun ilk maçında 4-1 yendiği Amasya Özel İdarespor ile final maçında 1-1 kalarak şampiyonluğu son anda kaçırarak ligi ikinci sırada tamamlayan Suluova Belediyespor’a ise Amasya ASKF Başkanı Şerafettin Aykaç ile Futbol İl Temsilcisi Talat Çalışır, lig ikinciliği kupasını vererek Belediyespor Kulüp Fahri Başkanı Fatih Üçok, Kulüp Başkanı Mustafa Çolak ile antrenör ve sporcuları tebrik etti.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.