DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Sanayi Bakanı Mustafa Varank, Suluova’ya Geldi.

Sanayi Bakanı Mustafa Varank, Suluova’ya Geldi.
REKLAM ALANI
20.03.2019
830
A+
A-

Sanayi Bakanı Mustafa Varank, Suluova’ya Geldi.

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Suluova’ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Programı kapsamında geldiği Amasya’da çeşitli açılışlar ile etkinliklere katılan Sanayi Bakanı Mustafa Varank’ı Suluova ilçemize gelişinde Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, AK Parti Milletvekilleri M.Levent Karahocağil ve Hasan Çilez, Belediye Başkanı Fatih Üçok, TSO Başkanı Turgut Aksu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Biçer, çok sayıda partili ile vatandaşlar karşıladı.

İlk ziyaretini AK Parti Suluova İlçe teşkilatına gerçekleştiren Bakan Mustafa Varank, parti binasında partililerle buluşarak, seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı, vatandaşların ve partililerin sorunlarını ve de taleplerini dinleyip çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu.

Tüm vatandaşlara ve partililere ilgileri için teşekkür eden Sanayi Bakanı Mustafa Varank, burada yaptığı konuşmasında, Amasya ve ilçelerinde Bakanlığı ilgili konularda çalışmalar yaparak görüş alışverişinde bulunmak ve seçim çalışmaları yürütmek için ziyaret ettiğini belirtti.

Amasya ve Suluova ilçesinde AK Partiye büyük destek ve ilginin olduğunu görmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Bakan Varank, AK Parti hükümeti olarak 17 yıldır Türkiye’nin tüm şehir ve ilçelerine büyük hizmetler yaptıklarını, yaşayan tüm halkın hizmetkarı olduklarını ve tek gayelerinin ülkenin ve halkının güçlü olmasını temin etmek olduğunu kaydetti.

AK Partinin 17 yıldır süren güçlü iktidarı ile Türkiye’nin dünya genelinde sözü dinlenen güçlü bir ülke konumuna geldiğine işaret eden Sanayi Bakanı Mustafa Varank, 104 yıl önce bugün 18 Mart Çanakkale Savaşlarında, boğazları geçip İstanbul’u işgale gelen düşmanlara karşı vatanına, milletine, bayrağına ve ezanına bağlı Türk milletinin yaşanan büyük yokluğa rağmen ülkesini düşmanlara karşı amansız bir mücadele ile koruyarak Çanakkale’de bir destan yazdığını anlattı.

17 Yıldır Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan liderliğinde ki Türkiye’nin güçlenmesinin diğer ülkeleri rahatsız ettiğini anlatan Bakan Varank, Yeni Zelanda’da Müslümanlara yapılan terör saldırısını kınayarak, Müslüman ülkelerin bayraktarlığını yapan Türkiye’den rahatsız olan ülke ve grupların terör saldırıları ile bir şey elde edemeyeceğini, güçlü Türkiye’nin de artık bunlara papuç bırakmayacağını söyledi.

Suluova ilçesinin, her zaman Cumhurbaşkanına ve AK Partiye bölgedeki en yüksek desteği ve oyu verdiğini belirterek tüm Suluova halkına teşekkür eden Sanayi Bakanı Mustafa Varank, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde de yine en yüksek oyu vererek Fatih Üçok’un yeniden Belediye Başkanı seçilmesi için destek istedi.

Seçimlerin ülke için büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Sanayi Bakanı Varank, güçlü Türkiye’yi istemeyen ülke ve terör gruplarının gözünün 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde olduğunu, AK Parti hükümetinin seçimlerden zayıf çıkması durumunda çeşitli kriz ve saldırıların olabileceğini, Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasına engel olmak için bu gibi girişimlerin planlandığını, bunun içinde şer gruplarının çeşitli planlar yaptıklarını, bunlara engel olabilmek için yapılması gerekenin ise 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti hükümeti ile adaylarına büyük destek vererek güçlü Türkiye’nin lideri Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’a sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Şehirlerde etkili ve güzel hizmetler yapabilmenin en kestirme yolunun yerel ve genelde uyumu yakalamak olduğunu, bunu sağlamak içinde 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı ile AK Parti adaylarının güçlü şekilde seçimlerden çıkmaları gerektiğine değinen Sanayi Bakanı Mustafa Varank, geçen 5 yıllık görev süresinde oldukça başarılı ve güzel hizmetler yapan Suluova Adayı olan Belediye Başkanı Fatih Üçok’un yeni dönemde de çok daha etkili ve büyük hizmet ve de yatırımlar yapacağını, kendi bakanlığı ile diğer bakanlıklarında Suluova’ya yapılacak bu hizmetlere destek vereceğinin sözünü verdi.

AK Parti Suluova İlçe Başkanı Muhammed Biçer ise, ziyaretleri için Sanayi Bakanı Mustafa Varank’a teşekkür ederek günün anısına bir tablo hediye etti.

Sanayi Bakanı Mustafa Varank, Daha sonra Başkan Fatih Üçok ile İlçe Başkanı Muhammed Biçer ve vatandaşlar ile partililerin sorunlarını dinleyip taleplerini aldı.

Halkın ve partililerin yoğun ilgi ve desteğine teşekkür eden Sanayi Bakanı Mustafa Varank, ziyaret ettiği ilçe esnafından alış veriş yaparak halka tatlı ikram etti.

Sanayi Bakanı Mustafa Varank, ilçe esnaf ziyaretinin ardından ise, yapımı hızla süren Yeni Şeker Cami inşaatını ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra ilçemizden ayrılarak Merzifon ve Gümüşhacıköy ilçelerine gitti.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.