SERVİS ŞOFÖRLERİ VE REHBER PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ
SERVİS ŞOFÖRLERİ VE REHBER PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ
-Milli Eğitim Bakanlığı Okul Servis Araçları Yönetmeliği kapsamında Suluova’da görev yapan servis şoförleri ve rehber personele, trafik kültürü oluşturmak ve güvenli sürücülük farkındalığını artırmak amacıyla seminer verildi.
Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen seminer programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu’nun konuşması ile başladı.
Kendilerine emanet edilen çocukların okullarına sağlıklı ve güvenli bir şekilde gidip gelmelerinin önemini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında 46 güzergâhta, 46 araçla toplam 565 öğrencimizin taşınacağını ifade etti.
Daha sonra İlçe Jandarma ve Emniyet Trafik ekipleri tarafından ilçemiz genelinde görev yapan servis şoförleri ve rehber personele, trafik kültürü oluşturmak ve de güvenli sürücülük farkındalığını artırmak amacıyla seminer verildi.
Zaman zaman servis şoförlerinin emniyet ve jandarma ekiplerince denetleneceğinin vurgulandığı seminer, servis şoförlerinin sordukları soruların cevaplandırılması ile son buldu.
Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Alagül, İlçe Emniyet Müdürü Engin Erkul, İlçe Jandarma ve Emniyet Trafik ekipleri katıldı.
Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan