DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Belediye Spor, Boyabat Spor Hazırlık Maçını 4-1 Kaybetti.

Suluova Belediye Spor, Boyabat Spor Hazırlık Maçını 4-1 Kaybetti.
REKLAM ALANI
25.11.2018
1.470
A+
A-

Suluova Belediye Spor, Boyabat Spor Hazırlık Maçını 4-1 Kaybetti.

-Yer aldığı 2018-2019 Amasya 1. Amatör Küme müsabakaları için hazırlıklarını yoğun şekilde sürdüren Suluova Belediye Kulübünün Futbol A Takımı, önceki hafta Suluova’da oynanan hazırlık maçında 3-3 berabere kaldığı Boyabat 1886 Spor ile Boyabat deplasmanında oynadığı maçı 4-1 kaybetti.

Boyabat Daylı Stadındaki oynadığı maça Suluova Belediye Spor, Kalede Emre, Mehmet Şen, Burak, Mehmet Can, Anıl, Sinan, Mehmet Kepenek, Ahmet, Alperen, Musa ve Fehim ilk 11’i ile çıktı.

Maçın başlarında Sinop Boyabat 1886 takımı ile başa baş mücadele eden Suluova Belediye Spor, maç boyunca bulduğu pozisyonları gole çeviremediyse de maçın son dakikalarında maçtaki tek golü oyuna sonradan dahil olan Ömer Faruk ile buldu.

Buna karşılık daha hazır ve diri bir takım olan Boyabat 1886 Spor, müsabakanın çoğunluğunda daha etkili bir futbol ortaya koydu ve her iki yarıda attığı gollerle maçı 4-1 kazandı.

Misafirlikleri ve centilmenlikleri dolayısıyla Boyabat Sporlu yöneticiler ile sporculara teşekkür eden Suluova Belediye Spor Antrenörü Serdar Karaca, 2019 Ocak ayı sonunda başlayacak olan A Takım ligi hazırlıklarını sürdürdüklerini, Boyabat Spor ile yapılan her iki hazırlık maçında da eksiklikler ile hataları görme fırsatı bulduklarını, özellikle genç futbolcuların A Takım maçlarına uyum sağlamakta zorlansalar da istekli ve gayretli olmalarının sevindirici olduğunu, ilerleyen günlerdeki antrenman ve hazırlık maçlarıyla bu sorunu aşarak lige hazır hale geleceklerini, 1. Amatör Küme müsabakalarında Suluova’yı en iyi ve başarılı şekilde temsil etme adına tüm gayretlerini sarf ettiklerini söyledi.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.