DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA SEBATSPOR’DA SON DAKİKA 2 TRANSFER

SULUOVA SEBATSPOR’DA SON DAKİKA 2 TRANSFER
REKLAM ALANI

SULUOVA SEBATSPOR’DA SON DAKİKA 2 TRANSFER.

-TFF Bölgesel Amatör Ligde(BAL) Amasya ve Suluova ilçemizi iki sezondur başarıyla temsil eden Suluova Sebatspor, transfer sezonunun kapanmasına saatler kala 2 transfer birden gerçekleştirdi.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Amasya bölgesinin BAL’daki tek temsilcisi konumundaki Suluova Sebatspor, yaptığı son dakika transferlerle kadrosunu güçlendirdi.

Suluova Sebatspor, en son Gümüşhanespor ve Muşspor formaları giyen İzmir doğumlu 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkant Taşkıran ve son olarak Ankara TKİ forması giyen Hatay İskenderun doğumlu 22 yaşında forvet oyuncusu Emre Nur ile 2023-2024 sezonu için anlaşmaya vardı.

Sezon başında ligde şampiyonluk kovalayacaklarını ve Suluova halkının bunu hak ettiğini ifade eden Kulüp Başkanı Rahim Yurt, devam eden 2023-2024 futbol sezonunda bu hedefe varmak için takımın orta saha ve forvet hattını 2 transfer yaparak güçlendirdikleri, tüm sporseverlerin önümüzdeki lig maçlarında daha arzulu ve başarılı bir Sebatspor izleyeceğini, son ana kadar da şampiyonluğu kovalayacaklarını belirterek yeni transferlerin hayırlı olmasını diledi.

Kulüp Başkanı Rahim Yurt ile el sıkışarak teşekkür eden yeni transferler Emre Nur ile Berkant Taşkıran ise, kendilerine olan güveni boşa çıkarmamak ve Sebatspor’un ligdeki hedeflerine ulaşması için sahada var güçleri ile mücadele edeceklerini kaydetti.

Amasya bölgemizin BAL’daki tek temsilcisi Suluova Sebatspor geride kalan 5 maç sonunda 1 mağlubiyet 2 beraberlik ve 2 galibiyetle topladığı 8 puanla ligde 7. Sıraya yer alıyor. Son haftalarda ortaya koyduğu başarılı performansı ile ligde yükselişe geçen Sebatspor bu hafta sonu 19 Kasım 2023 Pazar günü kendi sahasında ligde 9. Sırada yer alan Niksar Belediyespor’u ağırlayacak.

Kaynak:Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.