DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ GENEL KURUL GÜNDEMİ

SULUOVA SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ GENEL KURUL GÜNDEMİ
REKLAM ALANI
07.07.2021
1.069
A+
A-

SULUOVA SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ GENEL KURUL GÜNDEMİ

KARAR NO – 2021/58

KARAR TARİHİ

TOPLANTIYA KATILANLAR – Murat Şahin, Halil Koçaş,Emrah Yaman, Hasan Sönmez, Satılmış Kavaklı.

GÜNDEM – 2018 ve 2020 yılı Olağan Genel Kurul

Suluova Süt Birliği Yönetim Kurulu toplanarak 2018 ve 2020 yılı Olağan Genel Kurulu 26.07.2021 tarihinde saat 10:00’da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Kırmızı Et Üreticileri Birliği Toplantı Salonu Pazar Mahallesi Dere Caddesi Suluovaadresinde yapılmasına karar verilmiştir.

               Toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamazsa aynı yer ve saatte 02Ağustos 2021 tarihinde katılan üyeler ile yapılacaktır.

GÜNDEM MADDELERİ

  1. Açılış, yoklama ve Divan Teşekkülü
  2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması
  3. Yönetim ve Denetim Kurulları raporlarının okunup, görüşülerek oylanması ve ibrası
  4. Yönetim Kurulu kararı ile geçici ihraç edilen üyelerin, üyelikten çıkarılmasının görüşülmesi
  5. Bağımsız Denetçi raporunun okunması, 2018 ve 2020 yılı kesin hesaplarının görüşülmesi ve ibrası
  6. 2021 ve 2022 yılları tahmini bütçe ve çalışma programlarının görüşülerek oylanması, ibrası ve fasıllar arasında aktarma yetkisinin yönetim kurulana verilmesi.
  7. Tüzel ve Gerçek kişiler için,üyelik girişi aidatı ve yıllık aidatın belirlenmesi.
  8. Üyelere yapılan ve yapılacak tüm hizmetlere karşılık alınacak hizmet bedelinin belirlenmesi konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi.
  9. Birlik hizmetlerinin yürütülebilmesi için her türlü demirbaş, araç alınması, satılması, kiralanması veya ipotek alınması, verilmesi birlik adına kredi almak için yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi.
  10. Birlik Yönetim Kurulu Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu üyelerinin huzur hakkı ücretlerinin ve şehir içi, şehir dışı ve yurt dışı yolluklarının, brüt veya net olarak tespiti.
  11. Birlik adına iktisadi işletme kurmak, şirket kurmak ve kurulmuş şirketlere ortak olmak ve ticari işlemlerin yürütülmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi.
  12. Birliğin süt toplama faaliyeti devri hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesi.
  13. Merkez birliğinin kuracağı ya da ortak olacağı şirket ya da her türlü oluşumlara ortak olmak, acentelik almak, hisse almak, hisse satmak için yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi.
  14. Birliğe borçlu üyelerin durumunun görüşülmesi, alacakların tahsili için yönetim kuruluna yetki verilmesi.
  15. Birlik Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimi
  16. Merkez Birliği Temsilcisinin 1 asil 1 yedek olarak ismen açıkça belirlenmesi
  1. Dilekler ve kapanış
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.