DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova’da, İlköğretim Haftası Kutlandı.

Suluova’da, İlköğretim Haftası Kutlandı.
REKLAM ALANI
27.09.2018
1.295
A+
A-

İlköğretim Haftası Kutlandı.

Suluova'da, İlköğretim Haftası Kutlandı.

-İlköğretim Haftası Programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne Kurum Çelenğini koymasının ardınmdan saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Ardından, kutlama programı için Bolat İlkokuluna geçildi. 
Buradaki kutlama proh,grfamında Okul Müdürü Halim Karaman, bir açılış konuşması yaptı. Okul öğrencileri şiir okumaların ardınmdan, halk oyunları gösterisi yer aldı.

Kutlama programında daha sonra okulun 4. sınıf öğrencileri, 1. Sınıf öğrencilerine “okulumuza hoş geldiniz“ diyerek çiçek vermesi ile devam etti.

Programda günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, üzerinde yaşadığımız bu cennet vatanın, aziz şehitlerimizin canlarıyla, ecdadımızın nice cihad ve emekleri ile kazanıldığını ve bize miras olarak bırakıldığını vurgulayarak, ülkemizin hedeflediği aydınlık yarınlara ulaşması ve dünyada söz sahibi olmasında öğretmenlerimizin ellerinde şekillenen öğrencilerimizin büyük rolü ve katkısı olacağının altını çizdi.

Güzide ilçemizin eğitim seviyesini daha da yukarılara yükseltebilmek için 10.000 öğrencimizin sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek, 695 öğretmenle 41 okulumuzda ibadet aşkıyla çalışamaya devam edeceklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başta saygıdeğer öğretmenlerimiz ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlköğretim Haftası Programı Merzifon Kaymakamı ve Suluova Kaymakam Vekili Gürkan Demirkale tarafından okulun ders zilinin çalınması ve öğrencilerimizin sınıflara geçmesi ile son buldu.

İlköğretim Haftası Kutlama Programına Merzifon Kaymakamı ve Suluova Kaymakam Vekili Gürkan Demirkale, Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Emniyet Müdürü Murat Oflaz, İlçe Jandarma Komutanı Halit Haşimioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, İlçe Müftüsü Süleyman Çoban, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.