DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova’da, Muhsin Yazıcıoğlu ve Şehitler İçin Mevlit Okutuldu.

Suluova’da, Muhsin Yazıcıoğlu ve Şehitler İçin Mevlit Okutuldu.
REKLAM ALANI
26.03.2019
849
A+
A-

Suluova’da, Muhsin Yazıcıoğlu ve Şehitler İçin Mevlit Okutuldu.

-Suluova’da, 10 yıl önce suikast sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

BBP İlçe Başkanlığı ile Alperen Ocakları İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen mevlit programı, Şeker Camisi’nde gerçekleştirildi.

Programa katılanlara teşekkür eden BBP İlçe Başkanı Muharrem Ay, Muhsin Yazıcıoğlu’nu kaybetmenin acısını halen yaşadıklarını, yerinin ise asla doldurulamayacağını belirtti.

Vatan ve millet sevdalısı Muhsin Yazıcıoğlu’nun büyük bir lider olduğunu ifade eden BBP İlçe Başkanı Muharrem Ay, “Ölümünün 10. yılında tüm herkes tarafından halen sevilmesi ve anılması kendisinin ve davasının doğruluğunu gösterir. 2009 Tarihi Türkiye’nin sigortasını kaybettiği tarihtir. Türkiye’nin iyi bir insanını kaybetti. Allah’ın risaleti ve Peygamber Efendimizin sünnetinin dışında hiçbir kimsenin önünde eğilmeyen adamı bu devletin kaybettiği bir gündür 2009 tarihi. Onun davasına sahip çıkan bizlerde 10 senedir olmayan bir adaleti bekliyoruz halen. Ama adaleti uygulayanlar yarın adaletin kendilerine lazım olacağını da hesaba katarak bu suikastın faillerini ortaya çıkarsınlar artık. Devlete hep koşan, ama devletini bir gün yanında bekleyen Muhsin Yazıcıoğlu’na devlet sahip çıkmadı. Onun için devlet bize bir Muhsin Yazıcıoğlu borçlu ve borcu devam ediyor. Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkede kimseye ayırmamıştır. Muhsin Yazıcıoğlu komünistin, liberalin ve Müslüman’ın işine koştu, herkesin işine koştu, kimseyi ayırmadı. Muhsin Yazıcıoğlu demek bu ülkede insanların kardeşçe yaşamasının önünü açacak sistemin getirilmesi demekti. O sistemin geleceğini gören dış güçler ve Türkiye’deki bağlantıları ise Muhsin Yazıcıoğlu’nu öldürdüler. Muhsin başkanın yolunda ölünceye kadar yürüyerek davasına sahip çıkmaya devam ediyoruz. Bununla ilgili mücadelemizi devam ettireceğiz her daim. Birileri bu işin içinde olsa da olmasa da biz devam edeceğiz. O noktada kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Büyük Birlik Partisi ve Alperenler onun davasına sahip çıkacak ve her geçen gün onu unutturmamak için çalışacak. 7’den 77’ye herkes Muhsin Yazıcıoğlu’nu seviyor ve unutmuyor, bizde sonsuza kadar onun davasına sahip çıkarak onu unutturmayacağız. Muhsin başkanımızla beraber diğer hayatını kaybeden kardeşlerimizin de mekanı cennet olsun Tüm ülküdaşlarımızın da mekanları cennet olsun” dedi.

Yoğun katılımın olduğu ve Suluovalı Din Görevlileri tarafından okunan Mevlit programına gelenlere gül suyu ile çörek ikram edildi.

Programa, Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Fatih Üçok, MHP Belediye Başkan Adayı Yaşar Tancı, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Ersu ve partililer, Alperen Ocakları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.