DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA’MIZI BAL LİGİNE TAŞIYAN SEBATSPOR KULÜP ESKİ BAŞKANI HÜSAMETTİN BAYRAKTAR’DAN TEŞEKKÜR…

SULUOVA’MIZI BAL LİGİNE TAŞIYAN SEBATSPOR KULÜP ESKİ BAŞKANI HÜSAMETTİN BAYRAKTAR’DAN TEŞEKKÜR…
REKLAM ALANI

SULUOVA’MIZI BAL LİGİNE TAŞIYAN SEBATSPOR KULÜP ESKİ BAŞKANI HÜSAMETTİN BAYRAKTAR’DAN TEŞEKKÜR…– Suluova Sebatspor Kulüp Eski Başkanı Hüsamettin Bayraktar, “bir hayalimiz var” sloganıyla çıktıkları yolda şehrimizin futbolunu Bölgesel Amatör Lig’e(BAL) taşıyarak hak ettiği yerde nitelikli temsil edilecek olmasına katkı sundukları için büyük memnuniyet duyduklarını belirterek bu başarı hikayesinde kendilerini yalnız bırakmayan, katkı ve desteği olan herkese teşekkür etti.

– HAYALDİ GERÇEK OLDU !

Her Suluovalı gibi bu hayalin heyecanını hayatının her aşamasında yaşadığının altının çizen Hüsamettin Bayraktar yaptığı açıklamasında; “Değerli Suluovalı kardeşlerim, saygıdeğer büyüklerim. Öncelikle belirtmek isterim ki, bizlerinde sizler gibi Suluova’mızın sokaklarında gezerken kurduğumuz hayallerimiz vardı. Güzel ilçemizin birlik ve beraberliğine hizmet edecek, birlikte el ele tutuşup, kalplerimizin beraber atacağı, anlamlı hayallerimiz vardı. İşte bu düşünce ile sporun birleştirici gücü bilinciyle Sebatsporumuzu amatör lig de şampiyon yaparak ilçemizin ruhunu ve heyecanını Bölgesel Amatör Lige(BAL) taşımayı çok arzu ettik. Yönetimdeki tüm arkadaşlarımızla buna inandık ve “neden o sene bu sene olmasın” diye Suluova’mız için kararlılığımızı ortaya koyduk. Suluova’mıza bu sevinci yaşatmaktan, BAL ligine çıkararak ilçemiz futbolunun hak ettiği yerde ve nitelikte temsilinden başka bir şey düşünmedik. Neticede saha içi ve dışında inanmış koskocaman bir ‘Suluova’nın bu hayali gerçek oldu.” Dedi.

-ZORLU BAL LİGİ YOLU HAYALİMİZE ENGEL OLAMADI ! 

Bu sürecin hiç kolay olmadığını ve büyük sıkıntılar çektiklerine dikkat çeken Hüsamettin Bayraktar, “Tabii ki kolay olmadı. Kimi zaman çaresizlik, kimi zaman maddi sorunlarla karşı karşıya kalsak ta, hayalimizden ve hedefimizden bir an dahi olsa asla vazgeçmedik.” 

-BİR BAŞARI HİKAYESİ !

Yola çıkarken “artık bu memlekette bir şeylerin değişmesi ve hak edilen başarı ve de duyguların yaşanması gerekiyor” diye düşündüklerini ve buna yürekten inanarak ekip halinde hedefe yürüdüklerini belirten Hüsamettin Bayraktar, “başarıya giden bu yolda yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimiz ile bir bütün olduk sonra ise tüm şehrimiz…İnandık, inandırdık ve başardık.” Diye kaydetti.

Hüsamettin Bayraktar, “Netice itibari ile Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, işadamlarımıza, esnaflarımıza, spor kulüplerimize ve yüreği “Suluova” diye atan tüm herkese ayrı ayrı çok teşekkür etmek istiyorum. Amasya Şehir Stadındaki final maçında bizleri yalnız bırakmayan, sesleri kısılana ve son dakikaya kadar “Suluova” diye bağıran halkımıza, genç kardeşlerimize minnettarlığımı belirtmek istiyorum. İşin asıl sahibi, terinin son damlasına kadar olağan üstü mücadelesini bırakmayan tüm futbolcu kardeşlerimin önünde saygıyla eğiliyor, teknik ekibe şükranlarımı sunuyorum. Ve bu yola çıkarken bana inanan, işinden ve ailesinden feragat edip cebindeki son kuruşunu bile bu şehrin takımına harcayan yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Bu zorlu süreçte, zerre kadar emeği ve hakkı geçmişse herkese sonuna kadar hakkını helal ettiğini aktaran Hüsamettin Bayraktar, “İstemeden olsa da üzdüğüm, kırdığım olabilir, onlardan tek tek helallik istiyorum. Suluova Sebatspor Kulübümüzün yeni oluşturulan yönetim kurulunu ve bayrağı devretmekten onur duyduğum yeni başkanını tebrik ediyor, takımımızı layık olduğu yere taşıyarak artık Suluova’mızı hak ettiği profesyonel liglerde temsil edeceklerine canı gönülden inanıyor ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Kaynak : Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.