DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Vali Varol, Suluovalı Muhtarların sorunlarını dinledi.

Vali Varol, Suluovalı Muhtarların sorunlarını dinledi.
REKLAM ALANI
28.11.2019
579
A+
A-

Vali Varol, Suluovalı Muhtarların sorunlarını dinledi.

-Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Suluovalı köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyerek çözümü için gerekli talimatları verdi.

Öğretmen evi salonunda yapılan ve İçişleri Bakanlığının talimatları gereği her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Muhtarlar toplantısı Amasya Valisi Dr. Osman Varol, başkanlığında tertip edildi.

Suluovalı köy ve mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Vali Varol, İlçede düzenlenen muhtarlar toplantısıyla sorunların tespiti ve çözümüne gidilmesi anlamında gerçekten verimli sonuçlar elde edildiğini, muhtarlara kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

Tersakan Çayı’ndaki çevre sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalara değinen Vali Varol, atıkların bertaraf edilmesi konusunda atılan adımlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Vali Varol, düzenlenen toplantıda ilçemiz köy ve mahalle muhtarlarının ihtiyaç ve sorunlarını dinledi, değerlendirmelerde bulunup çözümüne yönelik gerekli talimatları verdi.

Toplantıya Vali Osman Varol’un yanı sıra Suluova Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Erarslan, Özel İdare Genel Sekreteri Erdin Acar, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halit Haşimioğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Erkul, daire amirleri, görevliler ve muhtarlar katıldı.

Kaynak:AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.