DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

VALİ YILMAZ DORUK’TAN SULUOVA KOZLU A.Ş.’YE ZİYARET

VALİ YILMAZ DORUK’TAN SULUOVA KOZLU A.Ş.’YE ZİYARET
REKLAM ALANI
08.12.2023
107
A+
A-

VALİ YILMAZ DORUK’TAN SULUOVA KOZLU A.Ş.’YE ZİYARET

– Amasya Valisi Yılmaz Doruk, ülkemizin öncü gıda ürünleri imalat şirketlerinden biri olan ve 2022 sonuçlarına göre ISO 500 Listesi’nde Türkiye’nin en büyük ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu içinde 467. Sırada yer alan ilçemiz sanayi kuruluşu Kozlu Gıda A.Ş.’yi ziyaret ederek şirket yetkililerinden faaliyetleri ve sektörle ilgili bilgiler aldı.

Ziyaret sırasında Kozlu A.Ş.’nin üretim tesislerini gezen ve şirket yetkilileri ile bir araya gelen Vali Doruk, şirketin üretim kapasitesi, kalite standartları, istihdam politikaları ve sektöre yönelik vizyonunu yakından inceledi.

Ziyaretin ardından Vali Yılmaz Doruk, “Kozlu A.Ş. gibi öncü şirketlerin, ülkemizin gıda üretim sektöründeki liderliğine önemli katkıları olduğunu görmekten memnuniyet duyuyorum. Gıda güvenliği ve kalitesi, toplum sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Bu noktada, Kozlu A.Ş.’nin sektördeki faaliyetlerini ve yüksek standartlarını yakından inceleyerek bilgi aldık. Ülkemizin ekonomik kalkınmasına sağladıkları katkıdan dolayı Kozlu A.Ş. yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Kozlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozlu’da şirketin üretim süreçleri ve sektördeki yenilikçi yaklaşımları hakkında detaylı bilgiler vererek, gerçekleştirdikleri üretim faaliyetleriyle ilgili Vali Doruk’u bilgilendirdi. Ziyaret ve temennileri için teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.