DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

VETERANLAR SÜPER LİGİ SACİT AYDIN SEZONUNDA MUHTEŞEM FİNAL

VETERANLAR SÜPER LİGİ SACİT AYDIN SEZONUNDA MUHTEŞEM FİNAL
REKLAM ALANI

VETERANLAR SÜPER LİGİ SACİT AYDIN SEZONUNDA MUHTEŞEM FİNAL !

3.yılını dolduran Veteranlar Süper Ligi 2024 Sezonu muhteşem bir finalle sona erdi. Alperenlerspor ile Efsaneler FK’nın karşı karşıya geldigi maçta Alperenlerspor sahadan 3-1 lik galibiyetle ayrılarak ligi şampiyon olarak tamamladı.

Fifa Kokartlı Eski Hakem Bünyamin GEZER’in yönettiği maçta yüzlerce seyirci tribünde yerini aldı. Bu yıl Suluova Yurt Et ana sponsorluğunda oynanan ligin final maçının başlama seranomisinde Tatkupu Futbol Akademisinin oyuncuları da yer aldı.

Müsabaka başlamadan önce Bünyamin GEZER; organizasyonda hakemlik yapan Malik SOĞANLI ve ailesine Türk Hakemliği adına plaket takdim etti.

Maçın sona ermesinin ardından büyük sevinç yaşayan Alperenlerspor oyuncu ve seyircileri şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Cok büyük bir kalabalık önünde oynanan maçta seyircilerin oyuna saygısı ile dikkatlerden kaçmadı.

Bu konuya maçtan sonra özellikle değinen Bünyamin GEZER : ” Amasyamiz adına bu organizasyonla gurur duydum. Seyircisiyle, oyuncusuyla, organizasyonuyla mükemmel bir işe imza atmışsınız. Hepinizi tebrik ederim.” diye konuştu.

Organizasyon adına eski emniyet personeli olan Bünyamin GEZER’e plaketi; Emniyetgücü FK Takım Kaptanı Feyyaz Gokdere ve oyuncuları tarafından takdim edildi.

Veteranlar Süper Ligi bu yıl yüz maça sahne oldu. 2 buçuk ay süren organizasyon da 14 asıl 2 joker olmak üzere 16 takım mücadele etti. 250 yi aşkın sporcunun katıldığı organizasyon bu yıl 35 yaş üzeri sporculara ev sahipliği yaptı. Bu sezon üçüncü yılını tamamlayan Veteranlar Süper Ligi Karadeniz Bölgesi’nin geleneksel anlamda düzenlenen en büyük Veteran Turnuvası olarak dikkat çekiyor.

Veteranlar Süper Ligi Sacit Aydın Sezonu oynanan Final maçı ile sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.