DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Yıldız Teknik Üniversitesi 36 Öğretim Üyesi alıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi 36 Öğretim Üyesi alıyor
REKLAM ALANI
21.11.2022
403
A+
A-

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği ve Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri uyarınca daimi statüde Öğretim Üyesi alınacaktır. AYDEK ölçütlerinin son haline https://aydek.yildiz.edu.tr/ContentFiles/YTU%20AYDEK%202021.pdf linkinden ulaşılabilmektedir.

İlgili kadro başvuru süreçleri https://aydek.yildiz.edu.tr/ web sitesi üzerinden yürütülecektir. Yıldız Teknik Üniversitesi personeli olan başvuru sahipleri belirtilen web sitesine giriş için mevcut EBYS kullanıcı adı ve şifrelerini kullanabileceklerdir. Yıldız Teknik Üniversitesi personeli olmayan ve ilan edilen ilgili kadrolara başvurmak isteyenler https://aydek.yildiz.edu.tr/Home/OnBasvuru adresinden şifre talep formu ile TC kimlik numarası, ad ve soyadı bilgilerini belirterek geçici kullanıcı adı ve şifre edinme başvurusunu çevrimiçi olarak gerçekleştirebileceklerdir.

Başvurunun komisyon ve jüri değerlendirme aşamaları tamamlandıktan sonra AYDEK şartlarının sağlandığını/sağlamadığını gösteren AYDEK Sonuç Belgesi ilgili Fakülte Sekreterliğinden alınabilir.
Kadro Başvuru Süresi, Yeri ve Şekli:
Başvuru süresi, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

Adaylar başvurularını;
“YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYDEK VE KADRO DEĞERLENDİRME BAŞVURU FORMU VE HAK SAHİPLİĞİ BEYANI” belgesinin imzalanmış ve paraflanmış bir nüshası ile ilgili Fakülte Sekreterliğine, başvuru süresi içinde şahsen/posta yoluyla iletmelidir. Belirtilen sistem üzerinden tamamlanmayan ve ilgili formu teslim edilmemiş olan başvurular değerlendirmeye alınmayacak, posta ile yapılacak başvurularda, postadaki gecikmeler nedeniyle son başvuru tarihinden sonra Kurumumuza ulaşan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar, ilan edilen kadrolardan yalnızca birine başvuru yapabilecektir.

NOT 1: Yabancı ülkelerden alınan diploma/unvanların Yükseköğretim Kurulu veya Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
2: İlgili Kanun ve Yönetmeliklerin son haline www.mevzuat.gov.tr adresinden ulaşılabilmektedir.
Süreçle ilgili yardım ve destek için: aydek@yildiz.edu.tr

FAKÜLTEBÖLÜMANABİLİM /
ANASANAT DALI
PROFESÖRDOÇENTDR. ÖĞRETİM ÜYESİAÇIKLAMA
ELEKTRİK- ELEKTRONİK FAKÜLTESİBİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİBİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ1(*)“Büyük Veri” ve “Yapay Zeka” alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
ELEKTRİK- ELEKTRONİK FAKÜLTESİBİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİBİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ1(*)Doçentliğini Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında almış olup ağırlıklı olarak “Yapay Zeka” ve “Uzaktan Algılama” alanlarında çalışmaları olmak.
ELEKTRİK- ELEKTRONİK FAKÜLTESİELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ1Lisans derecesini Elektrik Mühendisliği programından, doçentliğini Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanından almış olup “Elektrik Enerjisi ve Güç Sistemleri” ve “Yenilenebilir Enerji Sistemleri” alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
ELEKTRİK- ELEKTRONİK FAKÜLTESİELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ1Lisans derecesini Elektrik- Mühendisliği programından, doçentliğini Elektrik Elektronik Mühendisliği alanından almış olup “Elektrik Enerjisi ve Güç Sistemleri” alanında çalışmalar yapmış olmak.
ELEKTRİK- ELEKTRONİK FAKÜLTESİELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ1Lisans derecesini Elektrik Mühendisliği programından, doçentliğini Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanından almış olup “Akıllı Elektrik Şebekeleri” alanında çalışmalar yapmış olmak.
ELEKTRİK- ELEKTRONİK FAKÜLTESİELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ1Yüksek lisans ve doktora derecelerini Elektrik Makineleri ve Güç Elektroniği programından almış olup “Elektrik Makineleri” ve “Enerji Dönüşümü” alanlarında çalışmaları olmak.
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİFİZİKFİZİK1Doçentliğini Fizik Bilim alanında almış olup Sensörler ve Nanoteknoloji alanlarında çalışmaları olmak.
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİFİZİKFİZİK1(*)Doktora derecesini Fizik alanında almış olup Optoelektronik ve Elektrokimya alanında çalışmaları olmak.
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİFİZİKFİZİK1(*)Doçentliğini Fizik bilim alanında almış olup “Yüksek Enerji” ve “Parçacık Fiziği” alanında çalışmaları olmak.
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİKİMYAKİMYA1Doçentliğini Kimya bilim alanından almış olup ağırlıklı olarak Elektrokimya ve Sensörler alanında çalışmaları olmak.
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİKİMYAKİMYA1(*)(**)Lisans derecesini Kimya, doktora derecesini Fizikokimya programından almış olup, Fiziksel Kimya ve Termodinamik konularında çalışmaları olmak.
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİKİMYAKİMYA1Doçentliğini Kimya bilim alanında almış olup “Fiziksel Kimya” ve “Yüzey Kimyası” alanında çalışmaları olmak.
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİMATEMATİKMATEMATİK1Doçentliğini Matematik bilim alanında almış olup Uygulamalı Matematik ve Geometri alanında çalışmaları olmak.
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİMOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİKMOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK1(*)Doçentliğini Moleküler Biyoloji ve Genetik bilim alanında almış olup Hücre Biyolojisi ve Nanoteknoloji alanında çalışmaları olmak.
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİTÜRK DİLİ VE EDEBİYATITÜRK DİLİ VE EDEBİYATI1Doktorasını Tanzimat Dönemi Mizah Basını üzerine yapmış olup Seyahatnameler üzerine çalışmaları olmak.
GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİGEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİGEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİ1Doçentliğini “Deniz ve Gemi Mühendisliği” bilim alanında almış olup “Gemi Hareketleri ve Kontrolü” alanında çalışmaları olmak.
GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİGEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİGEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİ1Lisans veya yüksek lisans derecesini Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği programında tamamlamış olup doktora çalışmasını Gemi İnşaatı alanında yapmış olmak.
GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİGEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİGEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ1Doçentliğini “Deniz ve Gemi Mühendisliği” bilim alanında almış olup Gemi Hidromekaniği alanında çalışmaları olmak.
GEMİ İNŞAATI
VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ
GEMİ MAKİNELERİ
İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ
GEMİ MAKİNELERİ
İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ
1Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği alanında çalışmaları olmak.
İNŞAAT
FAKÜLTESİ
ÇEVRE
MÜHENDİSLİĞİ
ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ1(*)“Hava Kirliliği ve Kontrolü” alanında çalışmaları olmak.
İNŞAAT FAKÜLTESİİNŞAAT MÜHENDİSLİĞİİNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ1(*)“Yapı ve Malzemeleri ” alanında, ağırlıklı olarak Geopolimer Kompozit Malzeme konusunda çalışmaları olmak.
İNŞAAT FAKÜLTESİİNŞAAT MÜHENDİSLİĞİİNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ1(*)(**)Lisans ve lisansüstü derecelerini İnşaat Mühendisliği alanında almış olup “Risk Yönetimi” ve “Yapay Zeka” konularında çalışmaları olmak.
İNŞAAT
FAKÜLTESİ
İNŞAAT
MÜHENDİSLİĞİ
İNŞAAT
MÜHENDİSLİĞİ
1(*)Ağırlıklı olarak ‘”Çelik Yapılar” alanında çalışmaları olmak.
KİMYA- METALURJİ FAKÜLTESİBİYOMÜHENDİSLİKBİYOMÜHENDİSLİK1(*)Doçentliğini Biyomühendislik alanında almış olup bilimsel çalışmaları ağırlıklı olarak
Biyomühendislik alanında olmak.
KİMYA- METALURJİ FAKÜLTESİBİYOMÜHENDİSLİKBİYOMÜHENDİSLİK1 (*)Doçentliğini Biyomühendislik alanında almış olup bilimsel çalışmaları ağırlıklı olarak “Hayvan Hücre Kültürü ve Doku Mühendisliği” ve “Parazitoloji” alanlarında olmak.
KİMYA- METALURJİ FAKÜLTESİBİYOMÜHENDİSLİKBİYOMÜHENDİSLİK1Doçentliğini Biyomühendislik alanında almış olup bilimsel çalışmaları ağırlıklı olarak “Biyomalzeme”, “Nanoteknoloji” alanlarında olmak.
KİMYA- METALURJİ FAKÜLTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİGIDA MÜHENDİSLİĞİ1(*)Doktorasını Gıda Mühendisliği anabilim dalında yapmış olup bilimsel çalışmaları ağırlıklı olarak “Gıda Kimyası” ve “Nanoteknoloji” alanlarında olmak.
KİMYA- METALURJİ FAKÜLTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİGIDA MÜHENDİSLİĞİ1(*)Doçentliğini Gıda Bilimleri ve Mühendisliği alanında almış olup bilimsel çalışmaları ağırlıklı olarak “Gıda Biyoteknolojisi ” ve “Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji” alanlarında olmak.
KİMYA- METALURJİ FAKÜLTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİGIDA MÜHENDİSLİĞİ1(*)Doçentliğini Gıda Bilimleri ve Mühendisliği alanında almış olup bilimsel çalışmaları ağırlıklı olarak “Gıda Biyoteknolojisi” ve “Moleküler Biyoloji” alanlarında olmak.
KİMYA- METALURJİ FAKÜLTESİMATEMATİK MÜHENDİSLİĞİMATEMATİK MÜHENDİSLİĞİ1(*)Doktorasını Matematik Mühendisliği anabilim dalında yapmış olup bilimsel çalışmaları ağırlıklı olarak “Optimal Kontrol Teorisi” ve “Çok Amaçlı Optimizasyon” alanlarında olmak.
KİMYA- METALURJİ FAKÜLTESİMATEMATİK MÜHENDİSLİĞİMATEMATİK MÜHENDİSLİĞİ1(*)(**)Doktorasını Matematik Mühendisliği anabilim dalında yapmış olup bilimsel çalışmaları ağırlıklı olarak “Uygulamalı Matematik” ve “Bulanık Mantık” alanında olmak.
KİMYA- METALURJİ
FAKÜLTESİ
METALURJİ VE
MALZEME
MÜHENDİSLİĞİ
METALURJİ VE
MALZEME
MÜHENDİSLİĞİ
1(*)Bilimsel çalışmaları ağırlıklı olarak “Nanomalzemeler” ve “Malzeme Karekterizasyonu” alanlarında olmak.
MAKİNE FAKÜLTESİENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ1(*)Doçentliğini Endüstri Mühendisliği bilim alanında almış olup “Stokastik (Olasılıksal) Süreçler” alanında çalışmaları olmak.
MAKİNE FAKÜLTESİMAKİNE MÜHENDİSLİĞİMAKİNE MÜHENDİSLİĞİ1Doçentliğini Makine Mühendisliği bilim alanında almış olup “İçten Yanmalı Motorlar” ve “Yakıtlar ve Yanma” alanında çalışmaları bulunmak.
MAKİNE FAKÜLTESİMEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİMEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ1(*)Doçentliğini Elektrik-Elektronik Mühendisliği bilim alanında almış olup “Kontrol Teorisi ve Uygulamaları” ve “Bulanık Mantık” üzerine çalışmaları bulunmak.
MİMARLIK FAKÜLTESİMİMARLIKMİMARLIK1(*)Doktorasını Mimarlık Tarihi ve Kuramı konusunda yapmış olup “Kent Tarihi” ve “Osmanlı ve Türkiye Mimarlığı” konularında bilimsel çalışmalar ve araştırmalar yürütmüş olmak.

(*) : 23.03.2016 tarih ve 29662 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Yüksek Öğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik” uyarınca İngilizce ders verebiliyor olmak. (İlgili yönetmeliğin son haline www.mevzuat.gov.tr adresinden ulaşılabilmektedir.)
(**): 2547 sayılı Kanunun ek 38 inci maddesi uyarınca belirlenen %30’luk kota kapsamında başvuru yapılabilecektir.

İlan Bilgileri

  • İlan SahibiYILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 
  • İlan NumarasıYOK846164
  • ŞehirİSTANBUL
  • İlan TürüPERSONEL ALIMI
  • Resmî Gazete Yayım Tarihi21.11.2022
  • Eleman Sayısı36
  • Başvuru Süresiİlanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

Paylaş :Yazdır 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.