DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

BARTINSPOR’U DEPLASMANDA 1-0 YENEN SULUOVA SEBATSPOR’UN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

BARTINSPOR’U DEPLASMANDA 1-0 YENEN SULUOVA SEBATSPOR’UN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR
REKLAM ALANI

BARTINSPOR’U DEPLASMANDA 1-0 YENEN SULUOVA SEBATSPOR’UN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR.

-2023-2024 Bölgesel Amatör Ligi 12. Grupta mücadele eden temsilcimiz Suluova Sebatspor ligin 5. Hafta Maçında deplasmanda karşılaştığı Bartınspor’u 1-0 mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Deplasmandaki zorlu maçta Bartınspor’u Sergen Orman’ın 25. Dakikada attığı tek golle geçen Suluova Sebatspor 3 puanı hanesine yazdırdı. Amasya bölgemizin BAL’daki tek temsilcisi Suluova Sebatspor geride kalan 5 maç sonunda 1 mağlubiyet 2 beraberlik ve 2 galibiyetle topladığı 8 puanla ile ligde 7. Sıraya yerleşti ve yükselişe geçti.

Bartınspor’un sahasında oynanan müsabakaya Suluova Sebatspor Teknik Direktör Volkan Bozkurt nezaretinde kalede Hamza Şavşet, Kamil Yolcu(K), Kadir Arlı, Mehmet Cavit Karahan, Okan Çimen, Mikail Başar, Furkan Han Cörüt, Sergen Orman, İsa Türk, Safa Eryurt ve İsmail Türkoğlu ilk on biri ile maça başladı.

Bu maç öncesi ligde 10. Sırada yer alan Suluova Sebatspor ile 11.sırada yer alan Bartınspor’un mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne oldu. Son haftalarda ligde yükselişe geçen Suluova Sebatsporlu futbolcular zorlu maçın ilk yarısında etkili ve hırslı bir futbol ortaya koydu ve maçın 25. Dakikasında Sergen Orman ile deplasmanda 1-0 öne geçti, ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında daha tutuk bir oyun sergileyen Suluova Sebatspor’a karşılık kendi evinde yenik duruma düşen Bartınspor ise etkili bir futbol ortaya koysa da Suluova Sebatspor’un savunmasını geçemedi ve sahadan mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Suluova Sebatspor ilk deplasman galibiyetini alırken özellikle ilk yarıda ortaya konduğu etkili futbolla ligde iddialı olduğunu gösterdi.

Maç sonu rakip takım ile kendi oyuncularını tebrik eden Suluova Sebatspor Teknik Sorumlusu Volkan Bozkurt, yaptığı açıklamasında;

“Geçen hafta aldığımız ilk galibiyetten sonra bu hafta da kazanıp yolumuza daha emin adımlarla devam etmek istiyorduk. Çok şükür Allah’da emeklerimizin karşılığını nasip etti ve müsabakadan galip geldik. Bu maç özelinde hafta içinde çalıştığımız oyun anlayışını özellikle ilk devre de sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Maçın 2. yarısında yaptığımız basit top kayıpları biraz sıkıntı oldu bizim için. Bu bölümde daha sakin kalabilsek 2. Golü de bulabilirdik. Bartınspor deplasmanı her takım için zor bir deplasmandır, kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularıma gösterdikleri mücadele ve istek için teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde Niksar Belediyespor ile oynayacağımız zor bir müsabaka var. Hafta içi iyi hazırlanıp bu maçtan da mutlu ayrılmak ve ligde yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Tüm Suluova halkını önümüzdeki hafta 19 Kasım 2023 Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız ligde 9. Sırada yer alan Niksar Belediyespor maçına davet ediyoruz.” Dedi.

Kaynak:Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.