DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Belediyesinden Eğitime Z-Kütüphane Desteği.

Suluova Belediyesinden Eğitime Z-Kütüphane Desteği.
REKLAM ALANI
13.06.2017
1.212
A+
A-

Suluova Belediyesinden Eğitime Z-Kütüphane Desteği.

-Suluova Kaymakamlığı ile Suluova Belediyesi arasında Z-Kütüphane protokolü imzalandı.

Belediye binasında gerçekleşen protokolün hayırlı olmasını dileyerek Başkan Fatih Üçok’a teşekkür eden Kaymakam Dr. Vural Karagül, ilçe okullarının Z-Kütüphane acısından diğer bölgelere göre biraz geri kaldığını belirtti.

Bu kapsamda kampanya başlattıklarını ifade eden Kaymakam Dr. Vural Karagül; “yaptığımız bu çalışmalar ile 1 yıl içinde ilçedeki 12 okulumuz Z-Kütüphaneye kavuşacak ve Amasya genelinde de bu anlamda bir adım öne geçeceğiz. Z-Kütüphaneler ile öğrencilerimiz çok daha rahat ve huzurlu ortamda kitap okuma imkanına kavuşacaklar. Z-Kütüphaneler okumaya teşvik edici şekilde ve bu konuda farkındalık oluşturacak mekanlardır. Ayrıca bu vesile ile düşük olan okuma oranımızı da arttırmış olacağız ve okuma alışkanlığı kazanan nesiller yetiştireceğiz. Başkan Fatih Üçok'a katkıları için teşekkür ederim” dedi.

Kendisinin de bir eğitimci olduğunu ve protokol için büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Fatih Üçok ise; “bir eğitimci olarak mevcut klasik kütüphanelerin yerine zenginleştirilmiş, bilgi çağının gerektirdiği teknolojik donanımları içeren, alt yapısı ile öğrencilerinde dikkatini cezp eden ortamların oluşturulması önemlidir. Mevcut kütüphaneler öğrencilerin ilgisini çekmemekte ve bilimsel merak uyandırmadığı herkes tarafından bilinmektedir. Suluova’da istenilen sayıda Z-Kütüphane için ortaya konan bu gayretler takdire şayandır. Bu kampanyada “bizde varız” dedik ve bu anlamlı kampanyanın destekçisiyiz” diye kaydetti.

Açıklamaların ardından Kaymakam Dr. Vural Karagül ile Belediye Başkanı Fatih Üçok Anadolu imam Hatip Lisesine yapılması planlanan 1 adet Z-Kütüphane protokolüne imza atarak hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

İmza töreninde ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu’da yer aldı.

Kaynak: AA/suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.