VALİ BAKAN SULUOVA OSB TOPLANTISINA BAŞKANLIK YAPTI.



VALİ BAKAN SULUOVA OSB TOPLANTISINA BAŞKANLIK YAPTI.
-Amasya Valisi Önder Bakan, geldiği Suluova’da toplantı ve ziyaretlerde bulundu.
İlçemiz Bir Eylül Restauratta düzenlenen toplantıya başkanlık yapan Vali Önder Bakan, Belediye Başkanı Rıfat Uzun ve Suluova Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müteşebbis Heyeti ile bir araya gelerek OSB’de devam eden yatırım ve üretim ile ileriye dönük planlamalar hakkında görüş alış verişinde bulundu. Toplantıda alınan kararların Suluova sanayisine, sanayicilerine ve ilçemize hayırlı olmasını temenni etti.
Vali Önder Bakan ardından onlarca fabrikanın üretim yaptığı ve yüzlerce işçinin çalıştığı Suluova Organize Sanayi Bölgesini(OSB) ziyaret etti.
Suluova Organize Sanayi Bölgesinde(OSB) faaliyet gösteren Yüce Makine firmasını ziyaret eden Vali Önder Bakan işletme sahibi İbrahim Karakütük’ten faaliyetleri hakkında bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Mefa Dizayn Mobilya Dekorasyon firmasını da ziyaret eden Vali Önder Bakan, firma yetkilisi Mehmet Ali Şeker’den çalışmaları hakkında bilgiler alıp başarılar diledi.
Vali Önder Bakan, toplantı ve ziyaretlerinin ardından ilçemizden ayrıldı.
Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan