DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Eski Yönetimden Yeni Dernek Yönetimine Destek Ziyareti.

Eski Yönetimden Yeni Dernek Yönetimine Destek Ziyareti.
REKLAM ALANI
26.10.2019
671
A+
A-

Eski Yönetimden Yeni Dernek Yönetimine Destek Ziyareti.

-Suluova Taşovalılar Derneğinde daha önce görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyeleri, yeni dernek başkan ve yönetimini ziyaret ederek çalışmalarına destek verdi.

Orta Mahallede ki dernek binasında gerçekleşen ziyarette, yeni Dernek Başkanı Yaşar Serçe ve ekibine “hayırlı olsun” temennilerinde bulunan Dernek eski Başkanı Recep Özgür, dernekçilik faaliyetlerinin oldukça meşakatli ve sorumluluğu ağır bir görev olduğunu, ancak gerek temsil edilen dernek mensuplarına ve gerekse de yaşanılan ilçeye sağladığı destek ve katkılarında çok önemli ve de anlamlı olduğunu, ekibiyle birlikte 2015 yılında seçilerek devraldığı bayrağı başarılı çalışmalar ortaya koyacaklarına inandığı yeni dernek yönetimine devretmekten mutluluk duyduğunu belirterek yeni ekibe çalışmalarında başarılar dileyip yürütecekleri her türlü faaliyetlerde destek vereceklerini açıkladı.

Nezaket ziyareti ve destekleri için eski başkan ve yönetimine teşekkür eden Dernek Başkanı Yaşar Serçe ise, İlçede 2003 yılında kurulan Taşovalılar Derneğinin bu güne kadar ilçede birçok etkinlik ve faaliyetler ortaya koyduğunu söyledi.

Dernek Başkanı Yaşar Serçe, açıklamasında; “Dernekler sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Hedefimiz birlikteliği, yardımlaşmayı, dayanışmayı ve kültürel zenginlikleri ortaya çıkararak yaşatmayı ve geliştirmeyi, bir olmayı, diri olmayı, gelenek-göreneklerimizi yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmaktır. Hemşehrilik hukukunu ve geleneklerimizi yaşatmak derneksel faaliyetler sayesinde gerçekleşmektedir. Derneklerimiz ilçemizin pek çok değerleriyle birlikte ekonomik kalkınmasına ve kültürel gelişmişliğine de çok katkılarda bulunmaktadır. Bizlerde bu anlamlı hedefler doğrultusunda önceki arkadaşlarımızdan devraldığımız bayrağı daha ileriye götürmek için gayret göstereceğiz” dedi.

Açıklamaların ardından, yapılması planlanan ve gündemde olan proje ve de faaliyetler hakkında değerlendirmeler yapılarak görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaret, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla TSK tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatı’na destek açıklamalarıyla son buldu.

Kaynak : AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.