DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN ÜÇOK’A ZİYARET

MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN ÜÇOK’A ZİYARET
REKLAM ALANI
30.03.2022
343
A+
A-

MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN ÜÇOK’A ZİYARET.-Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2. sınıf öğrencileri ile Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslı Altanlar, Öğretim Görevlileri Ayşe Alkan Yeşilyurt, Atıf Emre Bayındır ve Araştırma Görevlisi Zeynep Özdemir’den oluşan bir heyet Suluova Belediye Başkanımız Fatih Üçok’u ziyaret etti.

Misafirleri ile yakından ilgilenerek sohbetlerde bulunan Fatih Üçok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Tarım, hayvancılık ve sanayisi hızla gelişen Suluova’nın yer üstü ve yer altı zenginlikleriyle Amasya bölgesinin potansiyeli yüksek bir ilçesi olduğunun altını çizen Fatih Üçok, şunları kaydetti:

“Suluova’mız yer altı ve yer üstü zenginliklerin yanı sıra kazandırılan devlet yatırımları ile hızla kalkınıp gelişen ve bu başarılı hamleleri ile de diğer kentlere her zaman örnek teşkil etmektedir. Amasya Üniversitemizin değerli öğrencilerinin Suluova’mıza gelip buradaki şehircilik anlayışını incelemeleri ve derslerine konu etmeleri bizleri mutlu etmiştir.” Dedi.

Açıklamalarının ardından Fatih Üçok, geleceğin şehir planlamacıları öğrencilere, bölgemizin fiziki, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi, öğrencilerin ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkındaki sorularını cevaplandırdı.

Suluova’ya geldikleri için çok mutlu olduklarını belirten Mimarlık Fakültesi öğrencileri ise Başkan Fatih Üçok’a misafirperverliği, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek ilçemizden ayrıldı. Kaynak: Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.