DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Yeni Kaymakamı Abdullah Aslaner Görevine Başladı.

Suluova Yeni Kaymakamı Abdullah Aslaner Görevine Başladı.
REKLAM ALANI
24.01.2017
1.990
A+
A-

Suluova Yeni Kaymakamı Abdullah Aslaner Görevine Başladı.

-1 Aralık 2016 tarihli Müşterek Kararname ile Kırıkkale Vali Muavinliğinden Suluova Kaymakamlığı’na tayin edilen Abdullah Aslaner 23 Ocak 2017 Pazartesi günü ilçemizdeki vazifesine başladı.

Yeni Kaymakamımız Abdullah Aslaner, vazifeye başlaması vesilesiyle Sululovalılara hitaben Kaymakamlık web sayfasından aşağıdaki beyanatta bulundu.

Muhterem Suluovalılar;

Resmî Gazete’nin 1 Aralık 2016 tarihli nüshasında neşredilen Müşterek Kararname ile Kırıkkale Vali Muavinliğinden Suluova Kaymakamlığı’na tayin edildim, 23 Ocak 2017 Pazartesi günü de buradaki vazifeme başladım.

Meslekî kıdem ve kariyerimle münasip olmayan bu tayin sebebiyle müteessirim. Ayrıca sekiz yıldır Vali Muavinliği yapmam sebebiyle Kaymakamlıktan azadeyim. Hem izzet-i nefsine ağır gelen bu tayin, hem de meslekten uzak oluşum hasebiyle Suluova Kaymakamlığında ne kadar başarılı olacağım ve siz muhterem Suluovalılar’a ne kadar hizmet edeceğim hususunda mütereddidim.

Vazifeme başladığım gün, içinde bulunduğum halet-i ruhiyeyi sizlerle paylaşmaktan maksadım, daha önce vazife yapmış olduğu ilçelerde başarılı hizmetlere imza atmış biri olarak, sizlerden Suluova’nın idaresinde yardımcı olmanızı istirham ediyorum.

Kurulduğundan bugüne, şahsımdan evvel Suluova’ya hizmet etmiş tüm meslektaşlarımı rahmet ve minnetle yâd ediyorum. En az onlar kadar muvaffak olmam hususunda Allah’ımın inayetine sığınıyor, cümlenizi en samimi hürmet ve ta’zimle selamlıyorum.

-Suluova Kaymakamımız Abdullah ASLANER Kimdir ?

1964 yılında Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Yozgat’da, orta öğrenimini Kayseri’de Mimar Sinan Öğretmen Lisesi’nde (Pazarören Köy Enstitüsü) tamamladı. 1983 yılında kazandığı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden (Mekteb-i Mülkiye) 1987 yılında mezun oldu. Aynı yıl girdiği kaymakamlık imtihanını kazanarak Bolu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

1991 yılında 76. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla bitirerek kur’a ile Kırşehir'in Boztepe ilçesine atandı. Daha sonra sırasıyla Hani (Diyarbakır 1993-1995), Bozova (Şanlıurfa 1995-1998), Vakfıkebir (Trabzon 1998-2003) ve Kumluca (Antalya 2003-2008) ilçelerinde kaymakamlık; Edirne (2008-2013) ve Kırıkkale (2013-2016) illerinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 23 Ocak 2017 tarihinden beri Suluova Kaymakamlığı görevini sürdürmektedir.

Sınıf öğretmeni Aydan USTA ile evli olup; biri kız ve üçü erkek, dört evladın babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Başta mesleki dergiler olmak üzere, çeşitli yayın organlarında yayınlanmış makaleleri ve hikâyeleri bulunmaktadır.

Suluovamızın Yeni Kaymakamı Abdullah Aslaner'e "ilçemize hoş geldiniz" der, görevinde başarılar dileriz.

Kaynak: Suluova Kaymakamlığı web sayfası

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.