DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA’DA 2 YEREL GAZETE BİRLEŞTİ, İLÇEDE ARTIK TEK GAZETE YAYINLANACAK !

SULUOVA’DA 2 YEREL GAZETE BİRLEŞTİ, İLÇEDE ARTIK TEK GAZETE YAYINLANACAK !
REKLAM ALANI

SULUOVA’DA 2 YEREL GAZETE BİRLEŞTİ, İLÇEDE ARTIK TEK GAZETE YAYINLANACAK !

-Merhum Orhan Karadayı tarafından 1960 yılında ilk yayın hayatına ilçemizde başlayan ve vefatından sonra oğlu Mesut Karadayı tarafından devam ettirilerek 64 yıldır okuyucu ile buluşan “Suluovanın Sesi Gazetesi” ile 1976 yılında ilk gazetecilik hayatına Suluovanın Sesi Gazetesi’nde başlayan Cengiz Karadağ’ın İmtiyaz sahibi olduğu 2000 yılında Türk milletinin anlamlı bir günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramıyla ilk yayınına başlayıp 24 yıldır ilçemizde okuyucusu ile buluşan “Suluova Yeni Haber Gazetesi” birleşerek ilçemiz basınında güç birliği yaptı.

Her iki gazete sahiplerinin artan maliyet ve giderler göz önüne alınarak birleşme sonucu aldığı karar neticesinde ise “Suluova’nın Sesi Gazetesi” 2024 Eylül ayı sonu itibariyle yayın hayatına son verirken ilçemizde bundan sonra “Suluova Yeni Haber Gazetesi” ismiyle sadece tek yerel gazete olarak haftanın Salı ve Cuma günleri şeklinde 2 sayı olarak yayınlanmaya devam edecek.

Merhum Orhan Karadayı’nın kurup bugünlere ulaşan ‘Suluova’nın Sesi Gazetesi’nin 64 yılık yayın hayatının sona ermesinden dolayı merhum Orhan Karadayı’yı rahmetle anıyor bundan sonra “Suluova Yeni Haber Gazetesi” adı altında güç birliği ile ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz adına ilkeli ve de dürüst yayın hayatımıza birlikte CE-ME-KA Gazetecilik Dergi ve Yayıncılık Limited Şirketi olarak devam ediyoruz.

Birleşme ve alınan kararların hayırlı olmasını diliyoruz.

Kaynak:Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.